VW Golf type 7 TSI Bluemotion Allstar Highline

Merk: Volkswagen
Type: Golf type 7 TSI 110pk Bluemotion Allstar Highline
Brandstof: Benzine
Bouwjaar: 2016(okt)
Kilometerstand : 23.000 km

Opties: Abs/esp, airbags, stuurbekrachtiging, central lock/afstand, elektrische ramen, 2 in hoogte verstelbare stoelen + stuur, in delen neerklapbare achterbank, ski-luik, colour pakket, middenarmsteun, boordcomputer, start-stop systeem, stoelverwarming, reservewiel

Bijzonderheden: Vol automatische airco, gescheiden climatronic, isofix, nieuwe 18 inch black/chrome aluminium velgen met nieuwe banden, originele radio-cd-navigatie met touchscreen, handsfree bellen, bluetooth-audio, adaptive cruise control, multifunctioneel lederen stuurwiel, bermlampen, privacy glas, park distance voor + achter, park assist
Verkocht