VW Golf Sportsvan 1.4 TSI Highline Bluemotion 1e EIGENAAR

Merk: Volkswagen
Type: Golf Sportsvan 1.4 TSI 125pk Highline Bluemotion
Brandstof: Benzine
Bouwjaar: 2014
Kilometerstand: 33.000 km

Opties: Abs/esp, airbags, stuurbekrachtiging, central lock/afstand, elektrische ramen, 2 in hoogte verstelbare stoelen + stuur, deel- en schuifbare achterbank met ski-luik, colour pakket, middenarmsteun, bermlampen, park distance voor + achter, automatisch lichtpakket, luxe interieur, aluminium dakrailing, elektrische inklapbare spiegels, reservewiel

Bijzonderheden: Vol automatische airco, gescheiden climatronic, multifunktioneel lederen stuurwiel incl boordcomputer en cruise control, isofix, aluminium velgen, lendeverstelling, originele radio-cd-navigatie met touchscreen, origineel bluetooth handsfree systeem, wegklapbare trekhaak

VAN DE 1e EIGENAAR!
Verkocht